Karolien Van Gool

Klinische Psychologe MSc - Eerstelijnspsychologe

DisciplinesKarolien studeerde in 2018 af aan de KULeuven als klinisch psychologe voor volwassenen. Daarnaast voltooide ze in juni 2020 het eerstelijnspsychologische postgraduaat. Vanaf augustus 2020 kan je bij haar terecht voor (kortdurende) begeleiding.

Karolien gaat samen met jou in gesprek en beluistert welke zorgen en/of klachten je ervaart, alsook de context daarrond. Jullie bekijken samen wat jouw nood is en hoe jullie dit kunnen aanpakken.

Soms is 1 gesprek al voldoende, soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Indien er meer gespecialiseerde en intensievere hulp nodig is, gaan jullie op zoek naar de juiste hulp. Het is belangrijk om te vertrekken vanuit jouw eigen draagkracht; er wordt bekeken hoe deze draagkracht op korte termijn aangesterkt kan worden om zo een evenwicht te vinden.

Je kan bij Karolien terecht als individuele persoon, als ouder, als koppel, … voor allerlei klachten.

Een consultatie duurt ongeveer 45 minuten en kost 50 euro. Er zijn mutualiteiten die een deel van de kosten terugbetalen. Vraag dit dus zeker na bij jouw mutualiteit. Als je minder mobiel bent, dan komt ze aan huis. Voor een thuisconsult betaal je 55 euro + verplaatsingskosten.

Erkend psychologe bij de psychologencommissie met het erkenningsnummer: 952119473