Sarah Ausloos

Klinisch kinderpsychologe MSc.

DisciplinesSarah studeerde in 2021 af als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie aan de KU Leuven, met optie Kinderen en Adolescenten. Voorheen behaalde ze een bachelorsdiploma binnen de sociale readaptatiewetenschappen (UCLL, 2017). 

Na haar studies was ze een tijd actief binnen UPC KU Leuven, waar ze gewerkt heeft binnen de forensische kinderpsychiatrie en nadien met jongeren met eetstoornissen. Verder deed Sarah ervaring op met het begeleiden van kinderen en jongeren met diverse hulpvragen en het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek.  

Binnen de individuele begeleidingen hecht ze veel belang aan het creëren van een veilige context waarin elke kind zichzelf kan zijn. Ze gaat aan de slag met de aanwezige hulpvragen en moeilijkheden via gesprekken, oefeningen, speelse en creatieve methoden. Ze laat zich hierbij graag inspireren door principes uit de gedragstherapie. 

Sarah is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Afspraken kunnen gemaakt worden via de online agenda (www.medischcentrumrotselaar.be), via mail (secretariaat@medischcentrumrotselaar.be) of telefonisch (016/41 42 42). 

Erkend psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 343611
Ingeschreven bij de psychologencommissie: 962131520