Wat verstaan we onder Diëtiek?

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding en helpt je bij je keuze voor gezonde voeding (al dan niet in relatie tot een ziekte) en gaat zo de lichamelijke gezondheid en het lichamelijk goed-voelen verbeteren. Maar het is niet altijd even vanzelfsprekend om te weten wat je mag eten. Laat je daarom begeleiden door een erkende diëtiste voor een op maat gemaakt voedingsadvies.

Mensen motiveren en inspireren naar een gezonde en bovenal lekkere levensstijl is een grote uitdaging voor Sarah De Landtsheer en dit wil ze dan ook doorgeven aan een zo breed mogelijk publiek. Dit doet ze op een erg toegankelijke manier: Geen calorieën tellen, geen porties afwegen, geen light producten gebruiken, maar gezond genieten op een eenvoudige en haalbare manier voor het ganse gezin. Sarah is één van de coaches van het team van Sandra Bekkari, auteur van ‘Nooit Meer Diëten’.

Uiteraard kan je bij Sarah ook terecht voor andere kwalen en ziektes: hoge cholesterol, hoge/lage bloeddruk, diabetes, vermoeidheid, fibromyalgie, artrose/artritis, jicht, bijnieruitputting/burnout, schildklierproblemen, prikkelbaar darmsyndroom, ziekte van Crohn, constipatie, diarree, intoleranties, ondervoeding, zwangerschap, emo-eten, …

Sarah is lesgever bij Colruyt Group Adcademy en zal ook in de keuken van het Medisch Centrum Rotselaar op regelmatige basis kookworkshops geven. Hou dus zeker onze website/facebookpagina in het oog!

Als je de eerste keer naar onze diëtiste komt, boek je online of telefonisch een "eerste consult". Dit consult zal ongeveer 60 minuten duren.

Als je voor de tweede keer naar onze diëtiste komt, boek je online of telefonisch een "tweede consult". Dit consult zal ongeveer 45 minuten duren.

Daarna boek je online of telefonisch een "opvolgconsult". Dit consult zal ongeveer 30 minuten duren.

Team