Alexandra Sabbe

Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie Msc.

DisciplinesIn 2019 behaalde Alexandra een master binnen de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen aan de KU Leuven. Problemen van gewrichten, ligamenten, spieren en zenuwen worden hier onder de loep genomen. Om haar kennis en vaardigheden binnen dit domein verder te ontwikkelen, beëindigde ze in 2021 succesvol de postgraduaatsopleiding Manuele Therapie aan de UGent. 

Haar leergierigheid naar de centrale drive van het menselijk lichaam zorgde ervoor dat ze zich als therapeut tevens buiten de musculoskeletale revalidatie wenste te verrijken. Zo studeerde ze in 2020 af als master binnen de neuromotorische revalidatie aan de KU Leuven. Hierdoor heeft ze ervaring opgebouwd binnen kinesitherapie bij volwassenen met neurologische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson en beroertes. Daarnaast schoolt ze zich meermaals per jaar bij om op de hoogte te blijven van de meest recente vorderingen binnen de kinesitherapie.

Door haar gedrevenheid om mensen te helpen, haalt Alexandra veel voldoening uit de zorg voor patiënten en hun dankbaarheid. Iedereen verdient een unieke aanpak om persoonlijke doelen te bereiken. Alexandra helpt je hierbij graag op weg en verder!