De Osteokliniek startte in 2006 als eenmans praktijk. Tim Daelemans werkte er alleen als osteopaat. Door de snelle groei waren extra medewerkers nodig. Een paar jaar na de start werd de praktijk uitgebreid met 1 extra osteopaat (Michaël Trevels) die ons team vervoegde. In korte tijd groeide het patiëntenbestand enorm. Om de wachttijden niet te laten oplopen werd het team verder uitgebreid. Dit maal niet enkel meer met osteopaten maar ook met een sportarts/huisarts dr. Oliver Fonteyn en een logopediste, Tatiana Boone.


De multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid om vlot een afspraak te kunnen krijgen, zijn van meet af aan de speerpunten van de Osteokliniek geweest. 

De therapeutische diversiteit werd verder uitgebouwd met de komst van een psychologe en coaching specialiste..


Begin 2015 is de prakijk uitgegroeid tot een klein medisch centrum met verschillende disciplines. De patiënten populatie blijft echter groeien. Osteopaat Stijn Cox versterkt als 6e lid van het team de Osteokliniek. De groei vraagt wederom om uitbreiding. Daarom wordt de praktijk weer verbouwd. 2 extra kabinetten en een receptie balie zijn klaar. In 2016 start huisarts dr. Annelies Grymonprez om samen te werken met dr. Olivier Fonteyn.

In 2017 kiezen we ervoor om de naam Osteokliniek te wijzigen naar Medisch Centrum Rotselaar om de multidisciplinaire aanpak te benadrukken. Verdere uitbreiding naar de eerste verdieping dringt zich op om zodoende in totaal 12 kabinetten, een oefenzaal en 2 wachtzalen aan te bieden. Dan kan Ann Claes als kinesiste starten in het voorjaar van 2017. In het najaar van 2017 start Claire Lekenne als 2e logopediste, Jelle Nuyttens en Bernardo Cardeña Cutillas vullen het kiné-team aan en Sarah Delandtsheer neemt de diëtiek voor haar rekening.

In 2019 vervoegt Soetkin Verbruggen het logopedie-team en starten we op met de discipline kinderpsychologie (met Roos Vandewaerde) en de discipline psychologie (met Laura Mattys).

Om dit alles in goede banen te leiden, bemant Lotte Danckaerts de balie van de praktijk.