Yasmine De Vogelaer

Klinisch psychologe, optie kinderen en jongeren (MSc)

DisciplinesYasmine studeerde met onderscheiding af als Master in de Klinische Psychologie optie kinderen en jongeren (KuLeuven, 2023). Tijdens deze opleiding deed ze ervaring op binnen kinder- en jeugdpsychiatrie Therapeutisch Atelier (TheA, AZ Sint-Maarten). Voorheen behaalde ze een bachelorsdiploma in de Toegepaste Psychologie (Thomas More, 2019).

Tijdens en na haar studies zette Yasmine zich in als hulpverlener in verschillende ontwikkelingslanden. Haar ervaringen in verschillende culturen weerspiegelen zich in haar open en onbevooroordeelde houding. Sinds februari '24 maakt Yasmine deel uit van onze groepspraktijk, waar ze zich richt op kinderen en jongeren (3 - 16 jaar). Daarnaast is Yasmine werkzaam binnen het OPZ Geel, waar ze jongeren en gezinnen begeleidt. 

Binnen haar begeleidingen gaat Yasmine zich afstemmen op de noden van het kind of de jongere. Dit kan via gesprekken, spel of andere creatieve methoden. Het belangrijkste is dat er een omgeving gecreëerd wordt waar kinderen zich veilig voelen om zichzelf te tonen. Doorheen deze begeleidingen hecht Yasmine belang aan een transparante samenwerking met de ouders; zeker bij jongere kinderen gaat ze actief met de context aan de slag.

Yasmine is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Afspraken kunnen gemaakt worden via de online agenda (www.medischcentrumrotselaar.be), via mail (secretariaat@medischcentrumrotselaar.be) of telefonisch (016/41 42 42). 

Erkend psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 972140474
Ingeschreven bij de psychologencommissie