Jeroen Stroobants

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen​

DisciplinesJeroen studeerde in 2021 af aan de KU Leuven als Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen en ouderen.
Tijdens zijn stage in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven deed hij ervaring op binnen verschillende domeinen van de gezondheidspsychologie.  
In de eerste plaats werkt Jeroen vanuit een cliëntgericht kader, wat betekent dat jij de expert bent over je eigen leven. Vertrekkend vanuit een gelijkwaardige therapeutische relatie gaat hij samen met jou op zoek naar wat er momenteel moeilijk loopt en hoe jij op jouw persoonlijke manier weer verder kunt.
Naast het MCR is Jeroen ook werkzaam als psycholoog binnen de palliatieve zorg, waar hij zich onder andere verdiept in thema’s zoals verlies en rouw. 

Een consultatie duurt ongeveer 50 minuten en kost 60€ (intake + 5€). Je kan online, telefonisch (016/41.42.42) of via mail (secretariaat@medischcentrumrotselaar.be) een afspraak maken. In sommige gevallen kan psychologische hulpverlening (gedeeltelijk) terugbetaald worden. Vraag er dus zeker naar bij jouw mutualiteit.

Erkend psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 341919
Ingeschreven bij de psychologencommissie: 961132092