Ellen Van Hauwaert

Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen - Oplossingsgericht Psychotherapeut i.o.

DisciplinesEllen studeerde in 2017 af aan de KU Leuven als Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen en ouderen.
Tijdens haar stage en vorige baan in het algemeen ziekenhuis Sint-Maarten te Mechelen deed zij ervaring op in het voeren van individuele begeleidende gesprekken, groepstherapie en psychodiagnostiek. Bovendien deed ze een vervanging in een dagcentrum voor verslaving en richtte ze het dagcentrum mee op voor personen met een lichtverstandelijke beperking en psychische moeilijkheden.

In de eerste plaats werkt Ellen vanuit een oplossingsgericht kader, wat betekent dat jij de expert bent over je eigen leven en dat je samen met Ellen op zoek gaat naar de krachten die je benut om met moeilijke situaties om te gaan. Vertrekkend vanuit een gelijkwaardige therapeutische relatie gaat zij samen met jou kijken naar wat er momenteel moeilijk loopt en hoe jij op jouw persoonlijke manier weer verder kunt.

Vanaf september 2022 zal Ellen met veel enthousiasme volwassenen en ouderen begeleiden met uiteenlopende psychologische zorgvragen in het Medisch Centrum Rotselaar.

Een consultatie duurt 50 minuten en kost 60€ (intake + 5€). Je kan online, telefonisch (016/41.42.42) of via mail (secretariaat@medischcentrumrotselaar.be) een afspraak maken. In sommige gevallen kan psychologische hulpverlening (gedeeltelijk) terugbetaald worden. Vraag er dus zeker naar bij jouw mutualiteit.

Erkend psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 263196
Ingeschreven bij de psychologencommissie: 942117927