Laura Mattys

Doctor Psychologie en Pedagogische Wetenschappen - Master Klinische Psychologie - Psychotherapeut in opleiding

DisciplinesLaura studeerde in 2014 met grote onderscheiding af van de Vrije Universiteit Brussel als master in de klinische psychologie, met specialisatie in ontwikkelings- en levenslooppsychologie.
Hierna behaalde ze in 2019 een doctoraat aan de faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen van de KU Leuven, waarvoor ze vier jaar wetenschappelijk onderzoek naar jongvolwassenheid in België en jongvolwassenheid met autisme gecombineerd heeft met lesopdrachten. Tegelijkertijd bleef ze ook verbonden aan het universitair praktijkcentrum als klinisch psycholoog.
Vanaf september 2019 volgt ze een bijkomende psychodynamische therapieopleiding en combineert ze haar werk in het MCR met een postdoc positie aan het departement Wijsbegeerte van de Universiteit Antwerpen, waar ze onderzoek doet naar bio-ethiek, neurodiversiteit en psychiatrische diagnoses.

Een consultatie bij Laura start met een intakegesprek (kost 65€); een vervolggesprek duurt 50 minuten en kost 60€. Je kan betalen met Bancontact. Psychologische hulpverlening kan in sommige omstandigheden terugbetaald worden. Vraag ernaar bij jouw mutualiteit.

Een afspraken maken bij de psychologe?
Dat kan online, via een mail naar laura.mattys@medischcentrumrotselaar.be of telefonisch op 016/41.42.42