Kaatje Verstraeten

Klinische en gezondheidspsychologe MSc, optie volwassenen Seksuologe MSc

DisciplinesKaatje studeerde in 2020 af aan de KU Leuven als Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie volwassenen en ouderen. Tijdens haar stages in het UZ Leuven en UPC Kortenberg deed ze reeds ervaring op in het voeren van individueel begeleidende gesprekken en koppelgesprekken, alsook in het uitvoeren van neuropsychologisch onderzoek.
Naast haar interesse voor het psychische welzijn, bleef er ook interesse in het relationele en seksuele welzijn van mensen en koppels. Vanuit deze interesse behaalde ze in 2021 bovendien het diploma van Master in de seksuologie aan de KU Leuven.

Vanaf oktober 2021 zal Kaatje met veel enthousiasme en motivatie (jong-) volwassenen en ouderen begeleiden met uiteenlopende psychologische, relationele en seksuele zorgvragen in het Medisch Centrum Rotselaar. 

Een individuele consultatie duurt 50 minuten en kost 60€ (intake + 5€). Betalingen kunnen contant of met Bancontact gebeuren.
In sommige gevallen kan psychologische hulpverlening (gedeeltelijk) terugbetaald worden. Vraag er dus zeker naar bij jouw mutualiteit.

Afspraken kunnen via de online agenda (www.medischcentrumrotselaar.be), via mail (secretariaat@medischcentrumrotselaar.be) of telefonisch (016/41.42.42) gemaakt worden. 

Erkend psycholoog door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
Visumnummer FOD Volksgezondheid: 313273
Ingeschreven bij de psychologencommissie: 962131517